Deeksha på Vattumannen

sunrise1Välkommen på Deeksha! Vi inleder ofta med avslappning eller kort meditation innan deeksha ges. Hög energi utlovas!

Oneness är en andlig organisation, grundad av Sri AmmaBhagavan, för att lindra roten till mänskligt lidande genom att väcka mänskligheten till Oneness, där varje individ känner sig ansluten till allt som är.

Den centrala förståelsen av Oneness är inre förvandling och uppvaknande till ett högre medvetandetillstånd och det är inte ett resultat av en ren intellektuell förståelse utan en neurobiologisk process i hjärnan, varvid en upplevelse av livet stöps i sin kärna.

Detta uppnås genom Oneness Deeksha, vilket är en process för överföring av Gudomlig Nåd, som initierar en resa till ett högre medvetandetillstånd. Deekshan tros påverka olika lober i den fysiska hjärnan och därigenom minska stress och förstärka nivåer av kärlek, glädje och medvetenhet.

Miljoner människor över hela världen vittnar om de lugnande effekterna av Oneness Deeksha, som nu långsamt vinner erkännande som den i särklass enklaste och det mest effektiva sättet att berika det mänskliga medvetandet på.

Varmt välkommen!

Måndag 24 september är det sista gången för Deeksha på Vattumannen
Kl. 17.30-18.45
Vattumannen Bokhandel, Drottninggatan 83
Inträde 60 kr, betalas i kassan.
Kom gärna lite innan.

Info och kontakt:  yvonne.lomborn@gmail.com

Läs mer här