Evenemang och kurser


Awesome Awareness Day

Awesome Awareness Day

Varmt välkommen till denna dag som innehåller flera moment och meditationer.

Ludvig som är Oneness Trainer delar egna erfarenheter och guidar meditationerna.

Genom att bli medvetna om vår inre värld av tankar och känslor kan vi nå ett tillstånd av inre harmoni och stor stillhet.
Vi kommer att samtala och meditera på vår inre medvetenhet, praktisera meditationen AnandaMandala samt ge Deeksha i 30-sekunders intervaller för att nå detta tillstånd.

För de som vill erbjuds även möjligheten att bli Deekshagivare. Att bli Deekshagivare passar de som tagit emot Deeksha och upplever det som något positivt som de vill sprida vidare till sina nära och kära. Även de som redan är Deekshagivare är välkomna och de får då en refill-boost.

Alla är välkomna 

Vi ses!

Var: Tegnergatan 24 Sthlm. Sorg.se. Portkod 8522
När: Söndag 23 september kl 10-15. Medtag enklare lunch.
Kostnad: 800 kr

Frågor och anmälan till Ludvig på ludvigejvemark@gmail.com

 

En kväll med Sri Amma Bhagavan

Jag kommer att berätta litet från en kurs, som jag nyligen deltagit i, med de andliga avatarerna Amma och Bhagavan. Både vad de förmedlade och några personliga upplevelser.

Under satsangen kommer initiering till holistiskt medvetande att äga rum. Tips för hur man kan be kommer att ges. Kvällen avslutas med en kort Divine Light-meditation.

Varmt välkomna,
Gunilla Stenstorp

Datum: fredagen den 28 september
Tid: 18–19.30
Plats: Tegnérgatan 24
(Svenska institutet för sorgbearbetning)
Kod: 8522
Kostnad: 80 kr

Ingen föranmälan krävs, alla är välkomna!

 

 

SOURCE & SYNCRONICITIES

STOCKHOLM
En Andlig Upplevelse Som Aldrig Skådats Tidigare

6 -7 Oktober – MEETING ROOM – SOURCE & SYNCRONICITIES

Vissa stunder kan det kännas som om vi befinner oss i en ändlös boxnings match med livet som slår ner oss varje gång vi reser oss upp. Det kan till och med finnas stunder när vi tror att universum är vår fiende som konspirerar emot oss, eller i bästa fall lär oss en läxa.

Som ett alternativ, kan livet också vara ett stort äventyr med överraskningar och förtjusning i varje hörn. Du hälsar det stora okända med tilltro och spänning snarare än rädsla. Livet börjar veckla ut sig på ett underbart mysteriös sätt. Universum blir din kära vän. Det här är ett vackert liv!

Source & Synchronicities är en kraftfull två-dagars kurs som kommer att öppna upp dig till ett magiskt liv med synkroniseringar.

Vad är synkroniseringar
Synkroniseringar är meningsfulla sammanträffanden. Synkroniseringar är vackra, fördelaktiga och harmoniska händelser som sker i alienering med din intention. Det känns som om att det här slumpmässigt skiftande universum, arrangerar sig självt i mönster som en respons på ditt hjärtas önskan, och för samman vackra människor och situationer för att stötta dig.

När du upplever ett magiskt event kallar du det för slump eller sammanträffande. När två av dessa händer säger du att du har tur. När de händer under en längre period av tid, säger du att att lyckan har kommit till dig. När de sker varje dag med hög frekvens har du gått in i ett magiskt liv med synkroniseringar.

Lev ett Liv med Synkroniseringar
Under Source & Synchronicities kommer du att uppleva fusionen av Kraften för Källan med Kraften för Medvetandet. Genom tiderna har Källan blivit adresserad med olika namn: det gudomliga, en helig närvaro, kosmiskt medvetande, eller universell intelligens. På den här kursen kommer du att kopplas ihop med Källan för att få tillgång till Gränslös Kraft. Medvetandet är grunden för all existens. Det är den fundamentala essensen för allt som är. På den här kursen kommer du att få lära dig direkt från medgrundaren till O&O Academy, Preethaji, den andliga vetenskapen för hur man skapar synkroniseringar genom att väckas upp till Kraften för Ett Medvetande. Du kommer att få lära dig behärska tre olika viktiga zoner för synkroniseringar:

  1. Läkningszonen för att erfara fysisk hälsa och föryngring
  2. Kärlekszonen för att attrahera och hålla kvar kärlek
  3. Kraftzonen för att skapa och glädjas åt överflöd

Du kommer att kraftsamla genom en transcendental övning för att skapa synkroniseringar. Lärare: Guidade av Krishnaji och Preethaji, medgrundare till O&O Academy, kommer kursen Source & Synchronicities att läras ut genom livestream av medlemmarna i fakulteten som lever ett dedikerat liv för att tjäna mänskligheten.

Anmäl dig här:  https://sandssweden.jimdofree.com

 

Välståndsprocess

Vad är det som gör att vi sitter fast med dålig ekonomi, dåliga relationer etc.? Mycket handlar om våra tankar på välstånd.
För att få välstånd, fokusera på det du har, inte det du inte har, så kommer välstånd på alla plan att börja flöda i ditt liv.
Vi har alla önskningar och jaget har ett behov av att bli eller åstadkomma något. Så länge som önskningar finns behöver de bli uppfyllda, annars bör de upplösas. Att önska sig något gör dig inte mindre andlig. När dina behov och önskningar är uppfyllda går du naturligt vidare mot högre syften i livet.
Deltagarna kommer även att initieras i Holistic Consiousness och eventet avslutas med Divine Light Meditation
Kursen hålls på Tegnergatan 24 i Stockholm
Datum: lördag 13/10
Tid: 11:00-15:00
Kostnad: 300 kr
Anmälan görs till Niklas på: reachingoneness@gmail.com
Varmt Välkomna
Birgitta Kjellin, Anja Bulow & Niklas Blomkvist
 
Hitta: Ta tunnelbanans gröna linje mot Hässelby. Gå av vid Rådmansgatan, längst bak i tågets färdriktning. Vid spärrarna tar du till höger och när du kommer upp på Sveavägen så fortsätter du till höger även där. När du kommer till nästa korsning (som är Sveavägen – Tegnérgatan) så svänger du till höger in på Tegnérgatan. Lokalen ligger på höger sida en liten bit upp i backen.

Satsang & Divine Light Meditation

Kom in i Närvaron av Ljuset!
Upplev kontakten med Närvaron i Hjärtat där Acceptans, Kärlek och Ljus av Medvetenhet är ett Naturligt sätt att Leva.
Upplev en insikt. Ordet “Satsang” är ett Sanskrit ord som betyder att dela sin sanning. Anette delar ut från sina egna upplevelser i olika ämnen som kan hjälpa dig att få din egen upplevelse och insikt.
Du får höra om hur hjärtat och hjärnan är synkroniserat och nära kopplat till vår planet och hur vi lätt kan flöda med de stora förändringarna som sker i vår tid. Lär dig hur urgamla civilisationer banade vägen med visdom i medvetandeteknik som är högst relevanta i dag och ger oss tillgång till att flöda genom vårt undermedvetna och strömma in till Kraften av Befrielse.
Upptäck Närvaron av Gudomligt Ljus och bli vägledd in i konsten av medvetenhetens alkemi; hur negativa energier kan förvandlas till positiva. Se din egen roll i skiftet av den planetariska utvecklingen och rör dig in i mot din högsta potential som människa.
Anette har en gåva när hon talar, skriver och sjunger; då sker en överföring av energi som kan upplevas som ljus när den mottages av den andra personen.
Hon erbjuder en inre kompass för att utforska de heliga sanningarna som är gömda i våra vardagsliv. Anettes passion är att hjälpa människor att ansluta sig till sin egen källa av närvaro; att tända hjärtans visdom där vänlighet, kärlek och medvetenhet är ett naturlig levnadstillstånd.
Divine Light Meditation, en kraftfull energiöverföring att väcka kärleken och visdomen av din sanna natur – närvaron av ljus inom dig.
Denna meditation är en portal till att uppleva din inneboende kraft, visdom och närvaro av frid som flödar naturligt från ditt hjärta. Alla kan med fördel ta del av denna meditation oavsett kulturell eller andlig bakgrund.
Datum: fredag 26 oktober
Tid: 18.00-21.00
Pris: 300kr, kontant på plats eller swish
Plats: Svenska Institutet för Sorgebearbetning
Adress: Tegnérgatan 24, Stockholm
Kontakt: Anja Bulow: bulowanja@gmail.com eller 0739392909