Evenemang och kurser


Awesome Awareness Day
med Ludvig Ejvemark

Varmt välkommen till denna förmiddag som innehåller flera moment och meditationer. 
Genom att bli medvetna om vår inre värld av tankar och känslor kan vi nå ett tillstånd av inre harmoni och stor stillhet. 
Vi kommer att samtala och meditera på vår inre medvetenhet samt ge Deeksha i 64 minuter i 30-sekunders intervaller. 
Alla är välkomna 
Var: Tegnergatan 24 Sthlm. Sorg.se. Portkod 3145
När: Lördag 24 /3 kl 10-13
Kostnad: 300 kr

Frågor och anmälan till Ludvig på ludvigejvemark@gmail.com

 

PREETHAJI

Vi har den enorma glädjen att informera dig om att den världsomfattande och enormt populära kursen Source & Synchronicities gör ett besök i STOCKHOLM!

På kursen kommer du att uppleva en sammansmältning av Kraften från det vi kan kalla Källan (source) med Medvetandets Kraft.

Källan har genom tiderna adresserats med oändligt många namn – som Kosmiskt Medvetande, Högsta Ljuset, Universell intelligens. På den här kursen kommer du att få access till Källan och få tillgång till Gränslös Kraft. Medvetandet är den goda grunden för all existens. Det är den fundamentala essensen för allt som är. På kursen får du ta del av en andlig vetenskap där Synkronicitet skapas genom att vi väcks upp till Medvetandets Kraft.

Kursen överförs via videolänk direkt från O&O Academy i Indien, till 13 städer i Europa samtidigt och under dessa 2 intensiva dagar guidas deltagarna in i djupa och helande processer av bland annat Preethaji som är en av huvudmentorn på O&O Academy.

Du kommer att lära dig 3 viktiga zoner för synkronicitet

  • Läkningszonen för att uppleva fysisk hälsa och vitalisering
  • Kärlekszonen för att attrahera och behålla kärlek
  • Kraft zonen för att skapa och glädjas åt rikedom.

Du får med dig hem en stark transcendental övning för att skapa mera synkronicitet i ditt liv.

Kursen kostar 2800 kr (inklusive moms) om du anmäler dig före den 2/4 och därefter kostar kursen 3300kr (inklusive moms).
Om du blir sjuk får du tillbakabetalt din kursavgift mot att du uppvisar läkarintyg.

GÅVOR
1.Du som har planer på att åka till O&O Academy och delta i Journey into Abundance (JIA), kommer att få hemsänt en gåva på 250 USD som du kan använda då du åker på kurs till O&O Academy. Du kan också ge denna gåva till någon som har en stark önskan att delta i Journey into Abundance år 2018.

2. Du som tar med dig 10 nya deltagare får gå gratis. Alternativt om du vill bjuda någon annan istället. Notera alla 10 namn och skicka till oss på email: sourcesynchronicitiessweden@gmail.com

Missa inte detta unika tillfälle. Vi kan lova dig en helg med höga energier!

http://stockholm.thephenomenon.se/sv/anmal-dig-har