OM

new_oneness_meditation

OM – Oneness Meditation

Oneness Meditationen är en ny, kraftfull meditation där Gudomliga energier överförs, som hjälper till att väcka upp de latenta, andliga energierna inom dig.

Denna energiöverföring hjälper till att befria sinnet så att vi kan börja uppleva livet mer och mer som det är. Energierna, som flödar genom Oneness Meditatörens ögon, bidrar till att skapa ett neurobiologiskt skifte, som accelererar Uppvaknandeprocessen.

Oneness Meditationen är till för alla. Det enda du behöver göra är att motta energin. Ingen tidigare erfarenhet av Onenesskurser behövs.

Människor från olika delar av livet, olika bakgrunder och andliga vägar, upplever stora skiften och förbättringar i sina liv efter att ha upplevt Oneness Meditationen.

Denna meditation släpptes av Oneness University i början av år 2012, för att hjälpa till med det globala medvetandeskiftet på planeten. Endast ett fåtal Oneness Trainers runtom i världen är initierade för att vara kanaler för Oneness Meditationen.

Oneness Meditationen tillför upplevelsen av enhet och förening; En Kärlek, Ett Medvetande, Ett med Allt som är. Meditationen hjälper till att skapa en kedjereaktion, som skapar en kritisk massa för att ett globalt skifte ska kunna ske, som befriar dig och hela mänskligheten.

Då energierna stilla överförs genom Oneness Meditatörens ögon, upphör vår känsla av separation. Oneness Meditationen handlar inte om någon lära, tro eller filosofi.

Det handlar om Ditt Uppvaknande. Det finns här för DIG.

 

Oneness Meditation dygnet runt hemma

Du har möjlighet att delta i Oneness Meditation dygnet runt. Framför din egen dator där hemma. Det kostar inget.

Vår svenska OM-meditatör:
Ella-Maria http://new.livestream.com/ellamaria

Alla OM från hela världen på nätet:
Alla OM på nätet de närmaste 7 dagarna – med svenska tider.